TURKNET'TEN AİLE HEKİMLERİNE ÇOK AVANTAJLI KAMPANYA

TURKNET'TEN AİLE HEKİMLERİNE ÇOK AVANTAJLI KAMPANYA

TurkNet olarak siz değerli Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu üyesi Aile Hekimlerimize özel tasarladığımız paketlerimizle hizmet sunmaktan memnuniyet duyacağımızı paylaşmak istiyoruz.

Kampanya Kapsamı

Aile Hekimleri Paketleri kapsamında, her bir telefon hattına KOBİ-SES Her Yöne 1.000 Dakika paketi, 1 adet KOBİ-NET Gündüz (AKN'siz) internet paketi ve 1 adet tekli statik IP bir arada çok avantajlı fiyatlarla sunulmaktadır.

24 ay Taahhütlü Aile Hekimleri Paketleri Kampanyalı Paket Fiyatı (*) Telefon Hat Adedi Her Yöne Dakika İnternet Hizmeti

24 ay Taahhütlü Aile Hekimleri Paketleri

Kampanyalı Paket Fiyatı (*)

Telefon Hat Adedi

Her Yöne Dakika

İnternet Hizmeti

Aile Hekimleri Paketi 1 59,99 1  

Adil Kullanım Noktası bulunmayan Limitsiz İnternet 07:00 - 19:00 saatleri arasında 16 Mb'e kadar, 19:00 - 07:00 arasında 3 Mb'e kadar hıza sahiptir

Aile Hekimleri Paketi 2 79,99 2  
Aile Hekimleri Paketi 3 99,99 3  

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampanya Avantajları

· İnternet hizmeti, 16/1 - 24/2 - 32/2 - 35/2 Mbps'e kadar (indirme/yükleme) altyapının desteklediği en yüksek indirme hızıyla fiyat farkı alınmaksızın sunulur.

· Paket kapsamındaki bedava her yöne dakikalar şu yönleri kapsamaktadır: Şehiriçi, şehirlerarası, yurtiçi GSM, STH, 444'lü numaralar, 0850'li numaralar, Milletlerarası 1.Kademe Sabit Telefon, 3 haneli özel servis numaraları

· Paket kapsamındaki bedava her yöne dakikalar havuz olarak kullandırılır.

· İnternet hizmeti için mevcut operatörünüze taahhüdünüz varsa 250 TL'ye kadar olan kısmını TurkNet karşılamaktadır.

 

Diğer Operatörden Geçişlerde Faydalandırılacak Cayma Bedeli Karşılama

· Abone olarak kalma sözü verilen paketlerde internet hizmeti için 250 TL'ye kadar erken fesih ceza bedeli karşılanmaktadır. Erken fesih ceza bedeli sadece internet hizmeti kapsamındaki cayma bedellerini kapsar, cihaz ve benzeri hizmetler için erken fesih ceza bedeli karşılanmaz.

· Erken Fesih Ceza Bedeli Karşılama Örnekleri: Örneğin, 800 TL'lik erken fesih ceza bedeli faturası çıktıysa bu bedelin 250 TL'lik kısmı 24 ay boyunca eşit tutarlar halinde faturada indirim olarak yansıtılır. 100 TL'lik erken fesih ceza bedeli çıktıysa bu bedelin 100 TL'lik kısmı 24 ay boyunca eşit tutarlar halinde faturada indirim olarak yansıtılır.

· Bu uygulamadan faydalanmak için TurkNet'e geçtikten sonra önceki operatörünüzüne ait internet hizmetine ilişkin erken fesih faturanızı (0212) 216 55 60'a faks yoluyla veya musterihizmetleri@turk.net e-posta adresimize ulaştırmanız yeterlidir.

 

En İyi Fiyat Garantisi · TurkNet'te En İyi Fiyat Garantisi ayrıcalığınız var, yani abone olarak kalma sözü verdiğiniz herhangi bir dönemde başka bir firmadan teklif almanız durumunda aynı fiyattan hizmet vermeyi taahhüt ediyoruz. · Detaylar için http://kurumsal.turk.net/en-iyi-fiyat-garantisi/ sayfamızı inceleyiniz.

Online İşlem Merkezi & Müşteri Hizmetleri

· Online İşlem Merkezi: cco.turk.net adresinden hizmetlerinizi, aylık kullanımlarınızı ve faturalarınızı takip edebilirsiniz

· Çağrı Merkezi: 0850 288 30 30 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden 7/24 destek alabilirsiniz

Kampanya Başvuru Kanalları · http://kurumsal.turk.net/hepsi-bir-arada/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu formu doldururken firma adı kısmına (AHEF) ifadesini de eklemeyi unutmayınız.

· 0850 288 30 30 KOBİ Destek Hattı'nı arayarak kampanya başvuru talebinizi iletebilirsiniz.

 

Kampanya Detayları

· Yukarıdaki tabloda belirtilen 24 ay taahhütlü fiyatlara vergiler dahildir. Kampanya paketlerinde internet hizmeti 39 TL (Liste Fiyatı 60 TL), her bir telefon hattı ise 20 TL (Liste Fiyatı 60 TL) olarak ücretlendirilir. İnternet hizmeti, telefon hatlarından birinin aktivasyonunu takip eden 2 fatura dönemi içerisinde aktive olmazsa veya taahhütlü aboneliğin herhangi bir döneminde müşteri tarafından iptal edilirse tanımlanan KOBİ-SES Her Yöne 1.000 Dakika Paketi vergiler dahil aylık 35.90 TL üzerinden ücretlendirilir.

· Abone olarak kalma sözü verilmeyen abonelikler için hizmetler liste fiyatı üzerinden ücretlendirilir.

· İnternet Bağlantı Hızı: Hizmet, lokasyondaki altyapı uygunluğuna göre ADSL (16 Mb'e kadar) veya VDSL (24/32/35 Mb'e kadar) olarak sunulur. Yükleme hızı ADSL hizmetlerde 1 Mb'e kadar, VDSL hizmetlerde ise 2 Mb'e kadardır.

· Paket kapsamındaki dakikalar bir sonraki aya devretmez ve paket kapsamındaki dakikalarınız için kontör atış periyodu 60 saniyedir. Paket aşımı ve/veya paket kapsamı dışındaki görüşmeler, KOBİ-SES tarifesi üzerinden ücretlendirilir. KOBİ-SES tarife ücretleri ve diğer tüm detaylar http://kurumsal.turk.net/kobi-ses/ adresinde yer almaktadır.

· Aktivasyon Ücreti: İnternet Hizmeti için kalma sözü verilmeyen aboneliklerde 1 defaya mahsus 96 TL'dir, kalma sözü verilen aboneliklerde aktivasyon bedeli alınmaz. Her bir sabit telefon hizmeti için aktivasyon bedeli 96 TL olup kalma sözü verilen aboneliklerde THK (Toptan Hat Kiralama) geçişlerinde 8 TL, yeni hat tahsisinde 11,5 TL tek sefer olarak ücretlendirilir. Belirtilen fiyatlara vergiler dahildir.

· Modem ve Statik IP: VDSL destekli modem cihazı, 12 aylık taksitle vergiler dahil aylık 15 TL olarak ücretlendirilir. Statik IP, vergiler dahil aylık 0,99 TL olarak ücretlendirilir.

· Taahhütlü aboneliğin taahhüt süresinden önce feshedilmesi halinde fesih tarihine kadar sağlanan indirim veya diğer faydaların toplam tutarıyla taahhüt süresinin kalan dönemleri için henüz tahakkuk etmemiş paket bedellerinin toplam tutarından abone lehine olan tutar aboneye fatura edilir. Taksitli olarak satılan cihazların kalan toplam taksit bedeli erken fesih ceza bedeline ek olarak fatura edilir.

· Diğer tüm detaylar http://kurumsal.turk.net/hepsi-bir-arada/ adresinde yer almaktadır.

Geçiş İşlemleri ve Gerekli Evraklar

· Geçiş işlemleri tüm gerekli hizmet evrakları doğru bir şekilde sunulduktan ve gerekli kontroller tamamlandıktan sonra başlamaktadır

· TurkNet' in avantajlarından faydalanmak için,

o Aile Hekimi Kimliğinizin Fotokopisi,

o Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanınızın Fotokopisi,

o Size göndereceğimiz evrak setini doldurduktan sonra imzalayıp aşağıdaki adrese göndermeniz yeterlidir.

o Adres: Aziz Erçin Tuba dikkatine, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Cd. No:2 D:121, 34394 Şişli/İstanbul

 

TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.

0850 288 30 30

http://kurumsal.turk.net

PAYLAŞ: