17 Nisanda Gaziantepteyiz

 

 

              17 Nisan 2012 günü Dr. Ersin ARSLAN, Gaziantep'te çalıştığı hastanede, hastasının 17 yaşındaki torunu tarafından, evrakta sahtecilik isteği yerine getirilmediği için, görevinin başında hunharca, arkadan bıçaklanarak öldürüldü. Sağlık çalışanları için bu tarih ve olay, bir milat, bir çığlık, sağlık çalışanlarına yapılan şiddete karşı "artık yeter" denilen bir gün oldu.

             Dr. Ersin ARSLAN' ın hasta yakını tarafından öldürüldüğü 17 Nisan gününü "17 Nisan Dr. Ersin ARSLAN’I Anma ve Sağlık Çalışanlarına Şiddete ve Mobbinge HAYIR Günü" olarak ilan ediyoruz.

             Sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti ve mobbing uygulamalarını kınamak için, sağlıkta etkin şiddet yasasının çıkması için, 17 Nisan gününü, sesimizi duyuracağımız bir gün olarak görüyoruz.

              17 Nisan’da, sağlıkta şiddetin ve sağlık çalışanlarına yapılan mobbingin bir an önce sona ermesi için, Gaziantep’te Dr. Ersin ARSLAN Devlet Hastanesi önünde yapacağımız basın toplantısına sizleri de davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

Program:

Ø     17 Nisan 2014

 

·        Saat: 09.00-11.00

---Merhum Şehit Dr. Ersin ARSLAN’ nın kabristan ziyareti

·        Saat: 12.00-13.30

---“17 Nisan Dr. Ersin ARSLAN’I Anma ve Sağlık Çalışanlarına Şiddete ve Mobbinge HAYIR Günü" Basın Açıklaması  (Dr. Ersin ARSLAN Devlet Hastanesi Poliklinik Binası Önü)                                                                                                      

                                                                                                         Dr. Lütfi TİYEKLİ

                                                                                                         AHEF Genel Sekreteri

PAYLAŞ: