AHEF Antalyada

23-27 Nisan 2014 tarihlerinde Antalya’da Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) tarafından düzenlenen 13. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi’ne katılan AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat GİRGİNER Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve bazı Aile Sağlığı Merkezlerini de ziyaret ederek incelemelerde ve görüşmelerde bulundu.
AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat GİRGİNER beraberinde AHEF Yönetim Kurulu Üyesi ve 2. Başkanı Dr. Ebru ER DEĞER, ANTAHED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alp KARAN, ANTAHED Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Fatih AYKAL, Dr. Mehmet Sait TURP ’tan oluşan bir ekiple ile birlikte Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve 9 Nolu, 11 Nolu, 17 Nolu ile Yeşiltepe Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti. Oldukça olumlu ve samimi bir ortamda geçen görüşmelerde genel sorunlar ve nöbetler konusu ele alındı. Nöbetler için izlenecek yol haritası ayrıntılı olarak ziyaret edilen aile hekimlerine anlatıldı.
Görüşmelerin sonunda AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat GİRGİNER, “yapılan ziyaretlerden memnun kaldığını, çok önemli mesajları aktarma fırsatı bulduğunu, nöbetleri tutmama yönünde kararlı olduklarını, bu yasanın değiştirilmesi için tüm yolları deneyeceklerini” ifade etti.
Ayrıca Antalya İli genelinde 26.04.2014 günü saat:13.30’da Konyaaltı Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacak toplantıya tüm aile hekimleri davet edildi.

 

 

 

PAYLAŞ: