Düzeltme

 

 

Dr. Akif Emre Eker

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu

 

16.10.2012

 
 

 

 

Sayın Eker,

 

16 Ekim 2012 tarihinde Ankara’da gerçekleşen görüşmemizde aktardığımız üzere, 14.10.2012 tarihinde Aylin Löle imzasıyla “24 bin eczacı ile 1500 aile hekimini 'Akılcı İlaç' için eğitti” başlığıyla yayımlanan habere ilişkin üyelerinizin dijital kanallarda paylaşmış olduğu yorumları dikkatle okuduk. Siz değerli paydaşlarımızdan aldığımız görüşlerin tarafımızdan hassasiyetle dikkate alındığını belirtir, sizleri konuyla ilgili bilgilendirmek isteriz.

 

Öncelikle ilgili haber, 100. kuruluş yılımızda hayata geçen Akılcı İlaç Kullanımı projesi hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.  Haberi oluşturan Sayın Löle tarafından, kurumuza iletilen sorular yazılı olarak yanıtlanmıştır.  Verilen yanıtlarda ‘’Aile Hekimlerini Eğittik’’ şeklinde bir ifade kesinlikle yer almamaktadır. Akşam Gazetesi’nde yayınlanan haberin başlığı, haberi derleyen editörün şahsi yorumudur.

 

Diğer yandan habere konu olan toplantılar ise, kurumumuz tarafından ilk kez bu yıl düzenlenmiştir. Yılsonuna kadar devam edecek olan “Abdi İbrahim Aile Hekimleri”  toplantıları, Aile Hekimlerimize ‘Sağlık hukuku, gebe takibi, işletme yönetimi, çocuk ve aşı takibi” gibi konu başlıklarından oluşan oturumları kapsamaktadır.

 

 

Abdi İbrahim olarak faaliyetlerimize ilişkin tüm paydaşlarımızdan gelen yorumları çalışmalarımızı iyileştirmek üzere değerlendirdiğimizi belirtmek isteriz.

Tüm bu bilgiler ışığında, konuya ilişkin açıklamamızı üyelerinizi daha iyi bilgilendirmek adına değerlendirmenizi rica ederiz. 

 

Saygılarımızla,

 

Dr. Yasemin ÖNGÖREN

Kurumsal Iletisim Direktörü

 

PAYLAŞ: