Eğitim Toplantıları

KONU: Atopik Dermatit ve Yüzeyel Mantar Enfeksiyonu Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar
 
Eğitmen: Prof Dr. Ayla Gülekon (Gazi Üniversitesi) 
 
29 Mayıs 2015 de AHEF ve Bayer firması işbirliği ile gerçekleşen toplantıda 120 katılımcıya ulaşıldı. Toplantıda güncel bilgiler ışığında Egzema ve Yüzeyel Mantar Enfeksiyonlarının tanı ve tedavisindeki püf noktaları konuşuldu. Toplantı açılışını AHEF adına Eğitim Komifyonu üyesi Dr. Murat Fazıl Soyal gerçekleştirdi.

Bir diğer DERMADEKTİF toplantısı 03.06.2015 tarihinde Antalya da yapıldı.
Akra Barut Otel de gerçekleştirilen 65 aile hekiminin katıldığı toplantı AHEF 2.Başkanı ve Eğitim Koordinatörü Dr.Ebru ER DEĞER’in açılış konuşmasıyla başladı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim dalından Prof.Dr.Serap ÖZTÜRKCAN’ın sunumu ile devam etti.Sunumda Dermatofitozlar ve infektif dermatolojik hastalıklara yaklaşım inter aktif olarak görseller üzerinden tartışıldı,tanı ve tedavi protokolleri konuşuldu.

Toplantı sonunda Dr.Ebru ER DEĞER , 4-8 Kasım 2015 tarihinde Antalya da Rixos Sungate Otel de yapılacak AHEKON 2015 hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak toplantıya katılan hekimler arasından çekilişle 1 kişiye AHEKON 2015 katılımı hediye edileceğini belirtti.Prof.Dr.Serap ÖZTÜRKCAN’ın yaptığı çekilişte 1 aile hekimi AHEKON 2015 katılımı kazandı.
Toplantı aile hekimlerin katıldığı akşam yemeği ile son buldu.

 

PAYLAŞ: