AHEF Komisyonları AHEF 26 -27 Aralık'ta Toplanıyor

Dahada güçlenen AHEF 26 -27 Aralık İstanbul Crown Plaza da  Hiç vakit kaybetmeden değerli Komisyon üyelerimiz ile beraber '' 100 kişilik "" evet sahadan çok güçlü bir destek ile toplanıyor .
Yapılacak çok iş gidilecek çok yol var beklemeye zaman yok. Başvuran her gönüllü AHEF üyesinin katkılarıyla başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz Biz Türkiye'nin dört bir tarafından büyük bir çatının yürekli fedakâr Aile hekimleri   olarak her bölgeden farklı sorunlaryla katılan komisyon üyelerimizle çok değerli çözümler üreteceğimizi biliyoruz.
 Geçmişte yaşanan sorunlar ve başarılarında konuşulacağı toplantılarda aile hekimleri sağlıkta geleceğe yön vermek için birarada olacaklar.Toplumun %80 nine sağlık hizmeti sunan temel sağlık hizmeti sunucuları daha verimli hizmet için görüş alışverişinde bulunacaklar.
Ahef,komisyon çalışmalarıyla,ilgili aile hekimlerinden güç alarak yola devam ediyor.Aile hekimliğinin dünü,bugünü ve geleceğinin şekillenmesinde çalıştay düzenleyecekler.Şimdiden Tüm ekibe başarılar diliyoruz.
Desteğiniz desteğimizdir.
Aile hekimliği bu sağlam duruşla bu kırılmaz halka ile hak ettiği yerde olacaktır.
Teşekkür ederiz.

PAYLAŞ: