Ahef Komisyonları Toplandı

AHEF KOMİSYONLARI TOPLANDI
 
Ahef komisyon üyeleri 26-27 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Crown Plaza'da bir araya geldi. 94 Aile hekiminin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı;  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamış olup açılış konuşması Ahef Genel Sekreteri Dr. Erkut Coşkun tarafından yapılmıştır.
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen katılımcılar, komisyon salonlarına dağılarak komisyon çalışma yönergelerini hazırlamışlardır. Komisyonlarda; güçlü ve sahanın her alanına hakim bir Ahef için yapılacak çalışmaların alt yapısı hazırlanmış olup, her komisyon için çalışma prensipleri belirlenmiştir. Gerçekleştirilen gün sonu toplantısında  Ahef Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gürsel Özer Kızılcahamam Sempozyumu hakkında bilgi vermiş olup komisyon çalışmaları geç saatlere kadar sürmüştür.
İkinci gün sabah erken saatlerde başlayan çalışmalarda; komisyon üyelerinin görev tanımları netleştirilmiş olup, alınan kararlar tutanak altına alınmıştır. Aile hekimliğinin geleceğinin şekillenmesi adına güçlü adımların atıldığı toplantı, öğlen saatlerinde sona ermiştir.
Komisyonlarla ilgili çalışmaların detayları ileriki bir zamanda paylaşılacaktır.

PAYLAŞ: