AHEF KOMİSYONLARI 2.KEZ TOPLANDI

AHEF KOMİSYONLARI 2.KEZ TOPLANDI

AHEF Komisyonları 2.kez İstanbul'da 09 Nisan 2016 tarihinde toplandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Hukuk, Bilişim, Örgütlenme ve Basın-Yayın Komisyonları çalışmalarına başladı.

Basın-Yayın Komisyonu:

AHEF basın danışmanı olan Ahu Uzel Yapıcı ile görüşerek AHEF'in ve Aile Hekimliğinin basında yer alışı ve toplum içinde bilinirliğini arttıracak aktiviteler görüşüldü. Youtube  da AHEF TV' üzerinden abone sayısının artırılması görüşüldü.

( Linki tıklayıp abone olunuz  https://www.youtube.com/channel/UC8GT9ay-Xg2cznF5ET6Z6MQ )

 Tüm komisyonlardan Basın-Yayına haber akışının sağlanması kararlaştırıldı.

Bilişim Komisyonu

AHEF Web sitesi yeni yapılanması içindeki sorunlar tespit edildi. İlgili firma yöneticilerine bildirildi.

Ahbs firmalarına program değişikliklerinde veri aktarımının kolaylaştırılması firmalara teklifte bulunulması için ahef yönetim kuruluna yazı yazılmasına karar verildi.

AHEF bilişim komisyonunun ahbs özellik standardizasyonuna katkıda bulunması amacıyla firmalarla iletişim kurmasına ve firmalarla toplantı yapılmasına karar verildi.

Hukuk komisyonu

6 il derneği avukatı, AHEF Hukuk Müşaviri ve 14 Hukuk Komisyonu üyesiyle toplandı. Toplantıda ASM Nöbetlerinde son durum, yeni çıkan HASAM genelgesi, Defin ve Adli Nöbetler, Cari gider, Soğuk Zincir Kırılması, Kişisel Verilerin Korunması gibi konular görüşüldü.

 

Mevzuatın karışıklığı ve sürekli değişmesi nedeniyle toplantı devam etmektedir.

Mevzuatın karışıklığı ve sürekli değişmesi nedeniyle toplantı devam etmektedir.

Örgütlenme komisyonu

AHEF örgütlenmesinin mevcut durumu bölge temsilcileri tarafından komisyona sunuldu. Bir önceki komisyon toplantı kararları gözden geçirildi. Elde edilen veriler ışığında yeni hedefler belirlenerek dernek kurulumu yapılmamış illerin dernek kurulumu, dernekleri kurulu olup da AHEF e üye olmamış olanların da AHEF üyeliği konusunda planlamalar yapıldı. Pasif kalmış üye dernekleri tespit edilerek bunlarla ilgili çalışmalar başlatıldı. İl derneklerinin örgütlenme oranlarının arttırılması için çalışma yapılmasına karar verildi. İl derneklerinin etkinliğini arttırmak için il gezileri düzenlenecek iller belirlendi. Bu toplantılarda kullanılmak üzere slayt sunusu hazırlandı

http://www.ahekon.com/index11.html

PAYLAŞ: