AHEF ÖRGÜTLENME KOMİSYONU IĞDIR ZİYARETİNDEYDİ.....

21.04.2016 tarihinde AHEF Yönetim Kurulu Üyesi örgütleme komisyon başkanımız Sayın Yavuz Erden tarafından Iğdır Aile Hekimleri Derneğimiz ziyaret edilmiştir.
Derneğimizin bilgilendirmesi ile ilde yaşanan ve meslektaşlarımıza İl Sağlık Müdürlüğü
 tarafından uygulanan mobbing ve hukuksuz uygulamalar, öncesinde Ahef Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gürsel Özer tarafından Bakanlığa iletilmiş ve sorunları yerinde dinlemek ve çözüm bulmak için Iğdır'da görev yapan meslektaşlarımız 21.04.2016 tarihinde AHEF Yönetim Kurulu üyesi örgütleme komisyon başkanımız Sayın Yavuz Erden tarafından ziyaret edilmiş ve mesletaşlarımızdan bilgi alınmıştır.

Yavuz Erden, Iğdır Aile Hekimleri Derneği Başkanı Emrah Duran ve Başkan Yardımcısı Cihan Dönertaş ile beraber valiliğe sorunlar hakkında bilgi vermişlerdir.

Sayın Erden, Vali yardımcısı Sayın Muhlis Arslan'ın, soruna Ahef 'e ve derneğimize karşı devlet adamlığı anlayışı ile yaklaşımının ayrıca memnuniyet verici olduğunu belirtmiştir. Iğdır il derneğimizin Ahef üyelik sürecini tamamladığı ve 68. üye il derneğimiz olarak gücümüze güç kattığı müjdesini de vermiştir. 
Ahef Yönetim Kurulu adına Yavuz Erden, Iğdır dernek başkanı Emrah Duran şahsında tüm meslektaşlarımıza gösterdikleri hassasiyet ve destek için teşekkürlerini iletmiştir.

PAYLAŞ: