AHEF, Medyanın Gündeminde

Değerli Meslektaşlarımız,
 
Görevi devraldığımız günden bu yana, AHEF'in etkinliğini arttırmak için çalışıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, medyada etkin, medyasıyla etkin bir sivil toplum kuruluşu haline gelmemiz, AHEF'imizi güçlendiriyor; sadece aile hekimliği değil, sağlık denince de akla gelen bir federasyon haline dönüştürüyor. 
 
Bunun son örneğini Milliyet Gazetesi'nde yer alan bir haberde görmemiz mümkün. Haber, CNR Expo Health Fuarı'nda sunum yapan bir danışmanlık firmasının projesini tanıtıyor. Firma, yaptığı çalışmanın önemini, AHEF'in verileri ışığında anlatıyor. Bu haber, AHEF'in sağlık alanında en yetkin örgütlenmelerden biri olduğunun, verilerine itibar edilen, araştırmalarıyla adından söz ettiren bir federasyon olduğunun bir göstergesidir.
 
AHEF, yaptığı çalışmalarla, bilimsel araştırmalarla, sahanın sorunları kadar başarılarını anlattığı projeleriyle de kendisinden söz ettirmeye devam edecektir.
 
Son 10 ayımıza baktığımızda, AHEF'imiz basında yaklaşık 70 farklı konuda 600'den fazla haber olmuştur. Bu sayede kamuoyunda bilinirliliğimiz arttığı gibi, muhattaplarımızın federasyonumuza bakışı da olumlu anlamda değişmiştir.
 
Her zaman söylediğimiz gibi, "Birliğimiz en büyük gücümüzdür." AHEF, bizim gücümüzle güçlenmeye devam edecektir.
 
 
AHEF Yönetim Kurulu adına
 
Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gürsel Özer

 

PAYLAŞ: