Yılın Aile Hekimlerine Ödül Verildi

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF), 14 Mart Tıp Bayramı'nı ödülle kutladı, yılın aile hekimlerini belirledi.
Yılın Aile Hekimleri ödülüne, Kocaeli'de ASM bahçesindeki takside doğum gerçekleştiren Metin Şimşek ile Murat Turgay Sezgin layık görüldü. AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gürsel Özer, 2.Başkan Dr. Mehtap Gürbüz Arslan ve Kocaeli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Recep Pehlivan ödülü Sezgin ve Şimşek adına tüm ASM'ye sundu.
Törende bir konuşma yapan Dr. Gürsel Özer, hekimlerin ve aile sağlığı merkezi çalışanlarının gözlerinde gördüğü ışığın kendisini gelecek adına umutlandırdığını söyledi. Meslektaşlarını kutladı.
 
Dr. Mehtap Gürbüz Arslan da hekimlerin geçmişten bu yana mücadele içinde olduğunu ve mücadelelerinin süreceğini dile getirdi.
 
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Halime Kılıç, doğum sancıları başlayınca hastaneye gitmek üzere yola çıkmış, ancak sancıları şiddetlenince Güney Aile Sağlık Merkezi'ne gitmek zorunda kalmıştı. Aile hekimleri Metin Şimşek ile Murat Turgay Sezgin ve tüm ASM çalışanlarının çabası sonucu, 32 haftalık bebek, ASM bahçesine park eden takside dünyaya gelmişti. Premeture bebeğin vücut ısısı elektrikli ısıtıcı yardımıyla dengelenmişti.

http://www.hurriyet.com.tr/takside-dogum-yaptiran-hekimlere-yilin-aile-he-40395144

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi/takside-dogum-yaptiran-hekimlere-yilin-aile-hekimi-odulu-1734527/

http://m.ozgurkocaeli.com.tr/takside-dogum-yaptiran-hekimlere-yilin-aile-hekimi-odulu-319612h.htm

PAYLAŞ: