Berko İlaç'dan AHEF'e Teşekkür Mektubu

Dermatoloji Köprüsü eğitim toplantılarının bitmesinin ardından, Berko İlaç tarafından bu teşekkür mektubu yayınlandı. Mektupta şöyle dendi:

Berko ilaç ve AHEF işbirliği ile Dermatoloji Köprüsü toplantıları Türkiye de 14 farklı şehirde gerçekleştirilmiştir. Bu toplantılar ile toplam 750 aile hekimine ulaşılmıştır. 22 Nisanda Balıkesir'de gerçekleştirdiğimiz toplantı ile proje tamamlanmıştır.

Toplantılar süresince Dermatoloji alanında çok iyi tanınan hocalar aile hekimleri ile Deri Hastalıklarında Çinko kullanımı, Dermatolojik Hastalıklarda tedavi yöntemleri konularında bilgi ve tecrübelerini paylaştılar. Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir, Prof. Dr. Ülker Gül, Prof. Dr. Sedat Özçelik, Prof. Dr. Ümit Türsen, Prof. Dr. Sevgi Bahadır verdikleri faydalı eğitimlerle toplantılara katkı sağladılar.

Her şehirde bulunan lokal aile hekimleri dernekleri de sürece destek olarak ve toplantıların bulundukları şehirlerdeki bütün aile hekimlerine duyurulmasını sağlamışlardır. Cumartesi günleri yarım gün eğitim şeklinde yapılan toplantılarda ilk kısımda Deri Bakımı ve Çinko, ikinci kısımda sık Görülen Deri Hastalıkları anlatıldı. Eğitimlerin interaktif olması, yöneltilen bir çok sorunun hocalar tarafından o anda cevaplanması fayda sağlamıştır. Kahvaltı ile başlayıp, kahve molası ve öğle yemeği ile devam eden toplantılar sırasında katılımcı hekimlere sohbet etme ve sosyalleşme imkanı da verdi . Tüm katılımcılara anket doldurulması ürünlerle ilgili bilgilerini tazelemelerini sağlamış, toplantıların sonunda çekilişle 1 katılımcıya kitap hediye edilmesi ilgi çekerek, heyecan uyandırdı. Toplantılarda tüm katılımcılara isimlerine yazılmış teşekkür sertifikaları verildi.

Bizde bu süreçte başta AHEF yönetimi olmak üzere, AHEF eğitim komisyonuna ve toplantıları organizasyon süreçlerini birlikte gerçekleştirdiğimiz tüm lokal aile hekimleri derneklerine teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Bundan sonra farklı projelerde de işbirliğimizin devam etmesini dileriz.

Sevgi ve Saygılarımla,

Evrim İnan

Berko İlaç ve Kimya San.A.Ş.

Senior Ürün Müdürü

Biz de AHEF olarak Berko İlaç'a bu başarılı eğitim toplantıları için teşekkür ediyor, verimli işbirliğimizin aralıksız bir şekilde, başarıyla devam etmesini temenni ediyoruz.

PAYLAŞ: