YENİ HUKUK MÜŞAVİRİ İLE ANLAŞMA İMZALANDI

YENİ AHEF HUKUK MÜŞAVİRİ İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

AHEF Yönetim Kurulu, yeni dönemde Av. Cihat TORTUM ile avukatlık sözleşmesi imzaladı. AHEF Hukuk Müşavirliğine getirilen Av. Cihat TORTUM ile AHEF bünyesinde sürekli çalışabilecek bir hukuk müşavirine kavuşmuş oldu.

Sadece AHEF bünyesinde, AHEF büroda çalışacak olan hukuk müşaviri ile AHEF ve AHEF' e bağlı il derneklerine ve il derneklerinin üyelerine hukuk danışmanlığı ve avukatlık hizmetleri verilecektir. Bu sayede aile hekimliği hukukunda uzman bir hukuk müşaviriyle çalışmanın avantajlarını tüm aile hekimlerine AHEF sunacaktır.

Konu hakkında açıklama yapan AHEF Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Dr. H. Şenol ATAKAN yaptığı açıklamada  

"Bir hukuk müşaviri ile ilk defa tam zamanlı çalışarak; AHEF tarafından atılan her adımın hukuka uygunluğunun maksimum denetimini,yasalardaki yenilikleri yakından takip ederek, hukuku en iyi şekilde yorumlayarak üyelerimizin görüşlerine sunumu, üyelerimizin herhangi bir hukuki sorununda yasalar çerçevesinde yanında olmayı, üyelerimizin Aile Hekimliği Uygulamasındaki hukuki sorularına cevap vermeyi amaçlıyoruz. Mevzuat önerilerimizde (Yönetmelik, Yasa, Yönerge) hukuk dilini konuşacağız. Aile Hekimliği Uygulamasında AHEF ve dernek üyelerimizin hukuk çerçevesinde haklarını en iyi şekilde savunmaya çalışacağız." dedi.

AHEF Hukuk Müşaviri Av. Cihat TORTUM

1968 yılında Ankara'da doğmuştur. İlk orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra 1989 yılında Kara Harp Okulu Hukuk Bölümü'nden Jandarma Teğmen olarak mezun olmuştur. Genel Kurmay Başkanlığı'nın çeşitli birliklerinde görevinin ardından 2005 yılında Jandarma Binbaşı rütbesindeyken kendi isteğiyle ordudan ayrılmıştır. Silahlı Kuvvetlerdeki görevi esnasında Azerbaycan, Irak, Kosova, Belçika'da bulunmuştur. Ankara Hukuk Fakültesi'nden 2015 yılında mezun olmuştur. Yaklaşık iki yıl serbest avukatlık yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

PAYLAŞ: