AHEF, SAĞLIK VAKIFLARI VE UZMANLIK DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

AHEF, SAĞLIK VAKIFLARI VE UZMANLIK DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF), Sağlık Vakıflarını ve Uzmanlık Derneklerini ziyaret ederek, AHEKON, bölgesel toplantılar ve diğer ortak çalışma alanları konusunda görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretlere AHEF adına; AHEF Genel Sekreteri Dr. Hakan UZUN, AHEF Sayman Üyesi Dr. H. Şenol ATAKAN, AHEF Basın-Yayın-İletişim Komisyonu Başkanı Dr. Suna NİZAMOĞLU ve AHEF Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Yusuf BAŞAK katıldı.

AHEF temsilcileri tarafından ilk ziyaret, Türk Böbrek Vakfına gerçekleştirildi. Türk Böbrek Vakfı  Koordinatörü Sayın Lütfi KONA, Basın-Halkla İlişkiler Müdürü Gülizar Gün ASLAN ve Proje Koordinatörü Ayşe ONAT ile yapılan ortak çalışma toplantısında, AHEF ile Türk Böbrek Vakfı arasında birinci basamak ve koruyucu sağlık hizmetleri konusunda ortak çalışmalar yapılmasına karar verildi.

AHEF heyeti ikinci olarak, Türk Kalp Vakfı Başkanı Sayın Kenan GÜVEN' i makamında ziyaret ederek, AHEF ile Türk Kalp Vakfı arasında yapılabilecek ortak projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

AHEF, Türk Toraks Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan BAYRAM' ı ziyaret ederek, Türk Toraks Derneği ile AHEF arasında yapılabilecek ortak proje, eğitim faaliyetleri hakkında görüşme gerçekleştirdi.

AHEF daha sonra, Türk Üroloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Rüştü Cankon GERMİYANOĞLU' nu dernek merkezinde ziyaret ederek, AHEF ile Türk Üroloji Derneği arasında yapılabilecek eğitim faaliyetleri, ortak projeler ve diğer çalışmalar hakkında görüşme gerçekleştirdi.

AHEF Genel Sekteri Dr. Hakan UZUN, AHEF Sayman Üyesi Dr. H. Şenol ATAKAN, AHEF Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Yusuf BAŞAK ve AHEF Basın Yayın İletişim Komisyon Başkanı Dr. Suna NİZAMOĞLU'ndan oluşan AHEF heyeti, uzun yıllardır medyada editörlük yapmış olan Sayın Gürkan ZENGİN' i ziyaret ederek, aile hekimlerinin ve aile hekimliğinin medyada görünür olması için neler yapılabilir konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

 

PAYLAŞ: