AHEF AKADEMİ Yayın Hayatına Başladı

AHEF AKADEMİ PORTALI YAYINDA

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu ( AHEF ) ' in, Bilimsel Bilişim firması ile yaptığı sözleşme gereği artık sadece AHEF' e ait olan "ahefakademi "web portalı yayına girdi. AHEFAKADEMİ web portalıyla aile hekimlerini ilgilendiren eğitim konuları canlı yayınla tüm aile hekimlerine ulaştırılacak, canlı yayınlara katılan aile hekimlerinin soruları anlık olarak cevaplanabilecektir. AHEFAKADEMİ portalında canlı yayınlardan başka  online tv, sunu merkezi, anket uygulaması, uzmanına sor, hukuk modülü gibi ayrıcalıklar aile hekimlerinin hizmetine sunulacaktır. Uzmanına sor ile aile hekimliğinde hertürlü bilimsel soru cevabını bulabilecek ve hukuk modülüyle de aile hekimlerinin hukuksal sorunları AHEF Hukuk Müşaviri tarafından yanıtlanacaktır. Anket modülünde ise aile hekimlerinin sorunları yapılacak bilimsel anket çalışmalarıyla ,veriye dayalı olarak ortaya konacaktır.

Tüm aile hekimlerini, http://www.ahefakademi.org/  adresinden AHEF AKADEMİ portalına üye olmaya davet ediyoruz. Web portalından sadece web sayfasına üye olanlar yararlanabilecektir.

Ayrıca www.facebook.com/ahefakademi Facebook sayfasından linki beğenerek AHEFAKADEMİ etkinliklerini takip edebilirsiniz..

 

 

PAYLAŞ: