AHEF HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ GÜÇLENİYOR

AHEF HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ GÜÇLENİYOR…

YENİ AVUKATIMIZ GÖREVİNE BAŞLADI...

AHEF Hukuk Müşavirliğinde görev yapan Av. Cihat TORTUM’ dan sonra, AHEF Hukuk Müşavirliğinde ikinci avukatımız Merve ENGİN görevine başladı.

Sadece AHEF bünyesinde, AHEF büroda çalışacak olan hukuk müşavirlerimiz ile AHEF ve AHEF' e bağlı il derneklerine ve il derneklerinin üyelerine hukuk danışmanlığı ve avukatlık hizmetleri verilecektir. Bu sayede aile hekimliği hukukunda uzman avukatlarımızla çalışmanın avantajlarını tüm aile hekimlerine, AHEF sunacaktır.

AHEF AKADEMİ portalında https://www.ahefakademi.org/  yer alan hukuk panelinin devreye girmesiyle, aile hekimleri tarafından iletilen tüm sorular avukatlarımız tarafından yanıtlanarak, AHEF’ e bağlı İl derneklerine üye aile hekimlerine ÜCRETSİZ danışmanlık hizmeti verilecektir.

AHEF Hukuk Müşaviri Av. Cihat TORTUM

1968 yılında Ankara'da doğmuştur. İlk orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra 1989 yılında Kara Harp Okulu Hukuk Bölümü'nden Jandarma Teğmen olarak mezun olmuştur. Genel Kurmay Başkanlığı'nın çeşitli birliklerinde görevinin ardından 2005 yılında Jandarma Binbaşı rütbesindeyken kendi isteğiyle ordudan ayrılmıştır. Silahlı Kuvvetlerdeki görevi esnasında Azerbaycan, Irak, Kosova, Belçika'da bulunmuştur. Ankara Hukuk Fakültesi'nden 2015 yılında mezun olmuştur. Yaklaşık iki yıl serbest avukatlık yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

AHEF Hukuk Müşaviri Av. Merve ENGİN

1993 yılında Ankara’da doğmuştur. İlk, orta, lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. 2011- 2016 yılları arasında okuduğu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2016 yılında mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk ve İnsan Hakları Araştırma Topluluğu-Bilişim Hukuku Sempozyumu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi “ Hukuk Etiği ve İnsan Hakları” Sertifika Programı, Gençlik Araştırma Derneği İletişim Becerileri Eğitimi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu- GÜTBAT Ulusal Multidisipliner Adli Bilimler Kongresine katılmıştır. İngilizce bilmektedir.

AHEF Büro Asistanı Fatma Nur ÖZHAN

1993 yılında Ankara' da doğmuştur. Dikmen Nevzat Ayaz Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik kısmınından 2011 tarihinde mezun olmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Örgün Öğretim Programından 2015 yılında mezun olmuştur. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünden 2014 yılında mezun olmuştur.

 

PAYLAŞ: