Muğla nöroodak toplantısı

AHEF NÖROODAK BÖLGESEL EĞİTİM TOPLANTISI
AHEF Eğitim Komisyonu tarafından AHEF Bölgesel Eğitim Toplantıları kapsamında planlanan NÖROODAK toplantısı 13 Eylül 2014 tarihinde Muğla da AHEF ve UCB firması işbirliği ve Muğla Aile Hekimleri Derneği'nin ev sahipliğiyle Tuna Ote'de gerçekleştirildi. 
Toplantı AHEF 2.Başkanı ve Eğitim Komisyonu Koordinatörü Dr. Ebru Er Değer’in açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmasında Dr.Ebru Er Değer , AHEF ve Eğitim Komisyonu çalışmaları, güncel sorunlar hakkında aile hekimlerine bilgiler verdi.Konuşmasının sonunda AHEF’e verdikleri destek ve sunumları için Prof.Dr.Önder AKYÜREKLİ , Prof.Dr.Haşmet Hanağasına ,toplantının sponsoru ve paydaşı UCB firması yöneticilerine ,MUĞLAHED yönetim kuruluna ve katılımcılara AHEF adına teşekkür ederek sözü Prof.Dr.Haşmet Hanağasına bıraktı.
Toplantının 1.bölümünde Prof. Dr. Haşmet HANAĞASI’nın sunumu ile Demans nedir? Ayırıcı tanısı nasıl yapılır? Demanslı hastaya yaklaşım ve günlük pratikde tanı koymaya yardımcı testler 2.bölümünde ise Prof. Dr. Önder AKYÜREKLİ ‘nin sunumu ile Vertigolu hastaya yaklaşım, Vertigolu hastada farmakolojik ve nonfarmakolojik tedaviler tartışıldı.
Saat 16:00 da biten bilimsel oturumlar sonrası söz alan Muğla Aile Hekimleri Derneği Sekreteri Dr. Fikret Kurt, toplantının Muğla da düzenlenmesini sağlayan AHEF Yönetim Kurulu ve Eğitim Komisyonuna, UCB firmasına ve sunumları için Prof.Dr.Haşmet Hanağası ve Prof.Dr.Önder Akyürekli’ye teşekkür etti.
Toplantı sonunda aile hekimleri bu toplantıya katılmış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek AHEF tarafından düzenlenen diğer bilimsel toplantılara da katılma taleplerini ilettiler.

PAYLAŞ: