Etkinlik AHEF GAHD II

 

AHEF Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Dr. Tolga SUCU Gaziantep’teydi.

 

AHEF Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu ve GAHD Gaziantep Aile Hekimliği Derneği organizasyonunda Aile Hekimleri bir araya geldi.

 

GAHD Gaziantep Aile Hekimliği Derneği 2. Başkanı Dr. Ahmet Doğan YARDI’ nın açılış konuşmasını yaptığı toplantı Tuğcan Otel’de yapıldı.

 

Aile hekimleri ve aile hekimliği uygulamasının sorunlarından bahseden AHEF Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Dr. Tolga SUCU, AHEF’in çalışmaları, misyonu ve vizyonu konusunda bilgiler verdi.

 

AHEF’in misyonunu, aile hekimlerini ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmek ve daha iyi bir aile hekimliği uygulaması konusunda çalışmalar yapmak olarak tanımlayan Dr. Tolga SUCU, tüm aile hekimlerini AHEF çatısı altında buluşmaya davet etti.

 

AHEF Basın iletişim komisyonu koordinatörü olduğunu belirten Dr. Tolga SUCU, AHEF Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu’nun Gaziantep’ teki üye derneği GAHD Gaziantep Aile Hekimliği Derneği ‘ne çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, www.gahd.org.tr internet sitesinin başarısından bahsetti.

 

alt

 

Daha iyi bir aile hekimliği uygulaması için her kurumla işbirliği içinde olduklarını, Sağlık Bakanlığı ve THSK Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ile çalışmalar yaptıklarını, en son SGK’ nın yaptığı organizasyon dahil onlarca çalıştayda aile hekimlerini temsil ettiklerini belirtti.

 

UEMO üyeliği konusunda konuşan Dr. Tolga SUCU, 2013 UEMO toplantısının, Türkiye’de AHEF Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde yapılacağını söyledi.

 

AHEKON’un AHEF’in tek kongresi olduğunun altını çizen Dr. Tolga SUCU, aile hekimlerinden kongreleri AHEKON’a sahip çıkmalarını istedi.

 

Aile hekimlerinin sorularına cevap veren Dr. Tolga SUCU; “AİLE HEKİMLİĞİ TÜRKİYE'NİN YENİ SAĞLIK YÜZÜ, GÜCÜ VE GELECEĞİDİR” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

PAYLAŞ: