AHEF Başkanlar Toplantısı Antalya'da Gerçekleşti

AHEF Başkanlar Toplantısı, 3-4 Mart 2017 tarihlerinde Xanadu High Class Otel'de Murat Atam ve Doğan Eroğulları moderatörlüğünde 45 il başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.
 
AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özer'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantının ana gündem maddesini, Yeni Ödeme ve Sözleşme Yönetmelik taslağıyla ilgili olarak yapılan kurum ve bakanlık görüşmeleri ile yönetmelik değişikliği sonrası oluşturulacak yol haritası konuları oluşturdu. 11 ve 28 Şubat'ta bakanlıkta yapılan görüşmelerde ele alınan konular ve sonuçlar değerlendirildi.
Sayın Bakan Recep Akdağ'ın katıldığı 28 Şubat'taki görüşmede, AHEF'ten istenen çalışmaların hangi yöntemlerle hayata geçirileceği ele alındı.
 
Toplantının ilk gününde, görüşmelerde AHEF heyetinin olumlu bulduğu maddeler, şerh düşülen maddeler ve çözüm önerileri, başkanlar tarafından da onaylandı.
 
2. günde yönetmelik değişikliğinde olumsuz bir tablo ile karşılaşılması halinde izlenecek yol haritasıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Söz alan il başkanları görüşlerini ifade etti.
 
Başkanlar Toplantısında bir ilke de imza atıldı. Toplantıya yönetim kurulu dışında iki isim moderatörlük yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gürsel Özer, Murat Atam ve Doğan Eroğulları'na yönetim kurulu adına teşekkürlerini sundu. Bundan sonraki başkanlar toplantılarında da yine yönetim dışından isimlerin moderatörlük yapması konusunda görüş birliğine varıldı.

PAYLAŞ: