Uyarıyoruz !!!

Değerli Meslektaşlarımız...
Varlık gerekçesi Bakanlık ve Kurum politikalarına, strateji ve hedeflerine, planlama ve düzenlemelerine riayet ederek Birinci Basamak sağlık hizmetlerini kesintisiz ve bütünlük içerisinde sunumunu sağlamak, stratejiler üretmek olan Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü ‘nün web sitesinde Kahramanmaraş il derneğinin, kendi web sitesinden kaldırdığı nöbet eylemi ile ilgili duyurusunu ''önemli duyuru'' ! başlığı ile web sitesinden yayınlamıştır.
Aile hekimliği uygulamasının sürdürebilir kılınmasında mevzuat ,halk ve Mesleki eğitim , Hukuk alanlarında önemli çalışmalar yapan ve ürettiği sosyal projelerle ülke sağlığını katkı sunan derneklerimiz ve Federasyonumuz ilk kez Bakanlığın bağlı biriminin web sayfasında yer bulabilmiştir.
Haber kaynağının web sitesinden kaldırılan bir duyuruyu yayınlamak habercilik ayıbıdır.
Günümüze değin sahanın halk sağlığına katkıyı görmezden gelerek sahaya rağmen fırsatçı habercilik , bürokratik popülizm uğruna yetkiyi aşmak ve yönetsel acziyettir.
Bakanlık ve Kurum adına halkın sağlığı için hizmet sunan resmi web sitesini görev tanımı haricinde keyfiyetle duyurular yayınlamak görevi kötüye kullanmaktır.
Kısa süreli bir yayını resmi web sitesine önemli duyuru olan lanse etmek bürokratik ciddiyetsizliktir.
Kahraman Maraş Halk sağlığı Müdürlüğü web sitesinde önemli duyuru başlığı ile yapılan bu haberi kınıyoruz.
Bakanlık ve Halk Sağlığı kurumunu gereğini yaparak sorumlular hakkında işlem başlatmasını bekliyoruz.
AHEF Yönetim Kurulu olarak Aile hekimliği uygulamasını sona erdirecek her türlü uygulamaya karşı mücadele kararlılığımızdan asla ödün vermeyeceğiz.
Sözkonusu olayın takipçisi olacağız...
Saygılarımızla....
AHEF Yönetim Kurulu Adına
Yönetim Kurulu Başkanı
Dr. Gürsel ÖZER

PAYLAŞ: