AHEF Eğitimleri Ülkenin Her Köşesinde

AHEF Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen eğitimler, yurdun her köşesinde devam ediyor. AHEF, Bursa ve Artvin'de eğitim sunumları düzenledi.

AHEF Eğitim Komisyonu,  26 Kasım Cumartesi günü BURSAHED ile koruyucu hekimlik toplantıları gerçekleştirdi. Prof. Dr. Zafer Kurugöl,  çocukluk çağı aşılarında rota, hpv, menincokok öneminin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi. Kurugöl, aile hekimleri ile ASE'lerin sağlık okur-yazarlığına katkı sunmaları gerektiğine dikkat çekti ve bugüne kasar gösterilen çabalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Gerçekleştirilen sunumda konuşan BURSAHED Dernek Başkanı Dr. Ali Torun, kanser vakalarının arttığını, aşıların hayati önemi olduğunu ve toplumun artık o kadar uzun yaşamadığını  belirtti. AHEF 2. Başkanı Dr. Mehtap Gürbüz Aslan, giderlerin azaltılması için aşının önemine dikkat çekti. AHEF Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Hacı Yusuf Eryazğan ise, yoğun poliklinik hizmetlerinin azaltılması gerektiğini belirtti.

Bursa'da düzenlenen koruyucu hekimlik toplantılarının yanı sıra Artvin'de de Dermatoloji Köprüsü'nün 5'inci ayağını gerçekleştirdi. AHEF Yönetim Kurulu Üyesi ve Örgütlenme Komisyonu Başkanı Dr. Yavuz Erden'in de katıldığı Dermatoloji Köprüsü'nün, toplamda on ili kapsaması öngörülüyor.

PAYLAŞ: