TEŞEKKÜRLER...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu, Uluslararası Katılımlı Aile Hekimleri Kongresi olan 7. AHEKON Kongresini 16-20 Kasım 2016 tarihleri arasında Antalya Gloria Golf Resort Otel'de gerçekleştirilmiştir.
 
AHEKON'un organizasyonu, katılımı ve bilimsel içeriği, AHEF'in, aile hekimliğinin her alanında olduğu gibi kongresiyle de rol model olduğunu bir kez daha göstermiştir. 
 
İdeale yakın organizasyonuyla beğeni toplayan kongremizde, alanında otör konuşmacılar yer almış, sunular, kurslar, uydu konferansları, tamamen dolu salonlarda mesleki yenilenmeyi keyfe dönüştürmüştür. Bugüne dek yapılan kongrelerimiz arasında, bilimsel zenginliğin en çok karşılık bulduğu organizasyon AHEKON 2016 olmuş, en fazla bildiri yine bu kongremizde sunulmuştur.
 
Kongreye katılamayan ancak aklı ve kalbi bizimle olan meslektaşlarımız, canlı yayınlarla kongremizi takip etmiştir. Kongre oturumlarının, 24 bin farklı IP adresinden takip edildiği belirlenmiş, aile hekimlerinin kongrelerine gösterdiği teveccüh tespit edilmiştir. 
 
Göz bebeğimiz AHEKON, elbette bilimsel yenilenmenin ötesinde, aile hekimliği uygulamalarını üst seviyelere getirecek çalışmaların ve etkinliklerin de önemli bir merkezi haline gelmiştir. Bu bağlamda, son dönemlerde yakaladığımız sinerji ile kongremize katılan TAHUD Başkanı Prof. Dr. Esra Saatçi ve TAHEV Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sargın ile aile hekimliği uygulamasının iyileştirilmesi mücadelesinde birlikte hareket etme inancımız ve birlikteliğimiz, AHEKON 2016'da tüm kamuoyuna ilan edilmiştir. 
 
Sayın Müsteşarımız Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Sayın Kurum Başkanımız Doç. Dr. İrfan Şencan kongremizin açılışına katılmış, önemli mesajlar vermişlerdir. Ayrıca kendilerine yönetim kurulumuz tarafından saha adına geri bildirimlerde bulunulmuş ve federasyonumuzun aile hekimliği sistemi hakkındaki görüşleri iletilmiştir.
 
Aldığımız geri bildirimlerin de ortaya koyduğu gibi; organizasyon, bilimsel içerik, sosyal program, örgütsel etkinlik açısından başarılı geçen kongremiz, aile hekimliği için fedakar bir şekilde verilen emeğin ürünüdür.
 
Her koşulda her daim AHEF'imize olan inancıyla kongremize katılım için dayatan tüm meslektaşlarımıza,
 
Organizasyonda bizlerle sinerji içerisinde çalışan, LED ekran sürprizi ile kalite yaklaşımı gösteren GENX'e,
 
Kongremize katılım sağlayan sektörün değerli temsilcilerine,
 
Büyük bir heyecan ile her daim üreten tüm komisyonlarımıza; 
 
Türkkök Kızılay projesi çerçevesinde aile hekimlerinin kan bağışında bulunmalarını sağlayan AHEF Örgütlenme Komisyonu'na, 
 
Basın temsilcilerinin aktif olarak AHEKON'a katılımlarını arttırdıkları için AHEF Basın Yayın Komisyonu'na,
 
Canlı radyo yayınlarıyla AHEKON'un daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlayan AHEF Medya Grubu'na, 
 
Kalp Damar Cerrahisi Derneğiyle birlikte hazırlanan "Abdominal Anevrizma Farkındalık" etkinliği için AHEF Eğitim Komisyonu'na,
 
Poster sunumu ve poster alanı için AHEF Bilim Komisyonu'na,
 
İngiltere'de aile hekimleri adına faaliyet gösteren JIC üyeleriyle bizi buluşturdukları için AHEF Uluslararası İlişkiler Komisyonu'na,
 
Hem kongrede AHEF avukatlarıyla meslektaşlarımızı buluşturdukları hem de radyodan yapılan canlı yayınlarda sorunları dinleyip çözüm önerileri sundukları için, AHEF Hukuk Komisyonu'na,
 
AHEKON'un her gecesine ayrı birer renk katan etkinliklere imza attıkları için AHEF Sosyal Projeler Komisyonu'na 
 
Kongre süresince çıkardıkları gazete ile AHEKON'da yaşananları gün gün okurlarla buluşturan Ahekon Gazete Grubuna, özellikle teşekkür ederiz.
 
Kongre öncesi ve kongre boyunca bitip tükenmez bir enerjiyle aktivite gösteren AHEKON Çalışma Grubuna,
 
Kongre Bilimsel Sekreterimiz Uzm. Dr. Erkut Coşkun'a
 
Kongre Genel Sekreterimiz Dr. Hacı Yusuf Eryazğan'a
 
Teşekkür ederiz.
 
Başarılı geçen AHEKON 2016'nın ardından daha iyisini yapmanın sorumluluğu üzerimizdedir.
 
AHEKON 2017'de görüşmek dileğiyle...
 
AHEF Yönetim Kurulu adına
Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gürsel Özer

 

PAYLAŞ: