Bir Nöbet Daha İptal Ettirildi

Hatay'daki meslektaşlarımızdan Nihat Fahlioğulları'na görev yaptığı ilçede entegre hastane nöbeti yazılmıştı. AHEF Yönetimi, Halk Sağlığı Kurumu nezdinde girişimlerde bulundu. Hahed Dernek Başkanı Fadıl Akdeniz ile Ali Erbaş ve Mustafa Ertunç da dün Halk Sağlığı Müdürlüğüyle iletişime geçti. Bugün de süren görüşmeler neticesinde, entegre hastane nöbetleri ve nöbetlere gitmeyenler hakkında başlatılan soruşturmalar iptal edildi.

Nihat Fahlioğulları, tüm AHEF ailesine teşekkür etti. Fahlioğulları, AHEF'e gönderdiği mesajında, "Bu konuda baştan beri desteğini esirgemeyen, Gürsel Özer, Fevzi Turgut ve Yavuz Edren başta olmak üzere tüm AHEF ailesine teşekkürü borç bilirim. Zira varlıkları gücümüze güç kattı ve dik duruşumuzun arkasında olmaları bizi dirençli kıldı. Umarım entegre hastaneler sorunu, yönetmelik düzeyinde çözüme ulaştırılır ve başka kimse sıkıntı yaşamaz. Bunun için güçlü bir AHEF, güçlü bir AHEF içinse kişilerle uğraşmadan, kısır çekişmelere girmeden hep bir arada olmamız gerekir. Sevgi ve saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana aile hekimliğinin şartlarını iyileştirmeyi hedefleyen yönetim kurulumuz, bundan sonra da her türlü sıkıntıda meslektaşlarımızın yanında olmayı sürdürecektir.

Her zaman dile getirdiğimiz gibi, BİRLİĞİMİZ GÜCÜMÜZDÜR.

PAYLAŞ: