GENEL SAĞLIK-İŞ SENDİKASI FEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ

Genel Sağlık - İş Sendikası Genel Başkanı Zekiye Bacaksız ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) Başkanı Akif Emre Eker'i ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. Ziyarette AHEF Yönetim Kurulu adına Sayman Yönetim Kurulu Üyesi H. Şenol Atakan da hazır bulundu.

Genel Sağlık -İş Heyetinden görüşmelere Genel Sekreter Sinan Sevimli, Genel Mali Sekreter Derya Uğur, Genel Örgütlenme Sekreteri Eylem İşçen, Genel Hukuk ve TİS Sekreteri Aydın Çakır ve Aydın İl Temsilcilik Başkanı Gazi Çeliker'in yer aldığı heyet de katıldı.

Genel sağlık politikalarının ve buna bağlık mevcut sağlık sistemi ile Aile hekimlerinin ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarının sorunlarının ve çözüm önerilerin görüşüldüğü ziyarette, bir kez daha taşeronlaşmanın hiçbir koşulda kabul edilemeyeceği vurgusu yapıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret oldukça verimli ve samimi ortamda gerçekleşti. Görüşme sonucun da sağlık çalışanlarının hak arama mücadelesinde birlikte hareket edilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.


Ahef olarak Genel sağlık-İş Sendikası başkanı Sayın Zekiye Bacaksız ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

PAYLAŞ: