AHEKON-2018 KONGRESİ

Değerli Meslektaşlarımız, 

AHEF'in bir markası olan AHEKON-2018 Kongresi ile karşınızdayız. Aile hekimlerinin en büyük kongresi olan AHEKON-2018, bu sene 21-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Titanic Deluxe Golf Belek, Antalya'da düzenlenecektir. 

Kongremizin bu seneki teması "Sağlıklı Yaşayan, Sağlıkla Yaşlanan Türkiye" olacaktır. Aile hekimliğinin temelini oluşturan koruyucu sağlık hizmetleri ve kronik hastalıkların takibi ile tedavi edici ve rehabilite edici sağlık hizmetleri konuları kongremizde ele alınacaktır. Türkiye'nin en iyi hocalarından oluşan bir bilimsel kurul ile panelleri, sunumları, kursları içinde barındıran çok zengin bir bilimsel programı sizler için hazırlıyoruz. Tabii ki bu toplantıların en önemli kazanımlarından biri olan meslektaşlarımızın birinci basamakta yaptıkları çalışmaları, hep beraber tartışma imkanı bulabileceğiz ve klinik uygulamalarımızı da birbirimizle paylaşacağız. 

Ayrıca Sağlık Bakanlığımız ile birlikte Kongremizin içinde yapacağımız "koruyucu sağlık hizmetleri, kronik hastalık takipleri ve aile hekimliğinin geleceği panelleri" aile hekimliğine yön verecektir. 

Uluslararası katılımlı olarak düzenleyeceğimiz kongremize, Avrupa'dan da aile hekimliğinin temsilcileri ve hocaları katılacaktır. Ayrıca bu sene AHEF' in 10. kuruluş yıl dönümünü, AHEF' e üye il derneklerimiz ve aile hekimleri ile birlikte, AHEKON-2018 kongremizin içinde sosyal programlarla kutlayacağız. 

Türkiye'nin aile hekimlerinin bir araya geleceği 9. Uluslararası Katılımlı Aile Hekimliği Kongresi'ne (AHEKON-2018) siz değerli meslektaşlarımızı, paydaşlarımızı ve sektör temsilcilerimizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz. 

AHEKON-2018'de görüşmek dileğiyle.

http://ahekon.org.tr/ 

Saygılarımızla, 

Dr. H.Şenol ATAKAN 
Kongre Başkanı 

PAYLAŞ: