AHEF AKADEMİ'DE "Tip 2 Diyabet' te Gözden Kaçırdıklarımız" 20 Eylül 2018 Tarihinde

AHEF AKADEMİ’DE “TİP 2 DİYABETTE GÖZDEN KAÇIRDIKLARIMIZ”

CANLI KONFERANSI…

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org) ’de 20 Eylül 2018 Perşembe günü Saat 12.15’te Dr. Mustafa KASAP’ın sunuculuğunda; Prof. Dr. Selçuk DAĞDELEN’in anlatımıyla “Tip 2 Diyabette Gözden Kaçırdıklarımız” konulu Canlı Konferans gerçekleştirilecektir.

 

Canlı Konferans sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya en hızlı doğru yanıt veren 1 AHEF AKADEMİ üyesine AHEF tarafından AHEKON-2018 KONGRESİ’ne katılma hakkı, Kayıt + 3 Gece Titanic Lara Otel’de Konaklama + Transfer’den oluşan AHEKON-2018 bursu verilecektir.

 

www.ahefakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

 

Canlı Konferans; Bilimsel Bilişim Stüdyolarında, yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

Konu: Tip 2 Diyabette Gözden Kaçırdıklarımız

Sunucu: Dr. Mustafa KASAP, Keçiören Emrah Aile Sağlığı Merkezi

Konuşmacı: Prof. Dr. Selçuk DAĞDELEN, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi,

İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı

Tarih-Saat: 20 Eylül 2018 Perşembe, 12.15-13.15

Yer: www.ahefakademi.org 

 

PAYLAŞ: