AHEF AKADEMİ'DE " Yeni Çıkacak Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliğinin Maddeleri" 26 Eylül 2018

AHEF AKADEMİ’DE “YENİ ÇIKACAK ÖDEME VE SÖZLEŞME YÖNETMELİĞİNDEKİ MADDELER” CANLI KONFERANSI…

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org) ’de 26 Eylül 2018 Çarşamba günü Saat 12.15’te Dr. M. Ümit IŞILDAK’ın moderatörlüğünde; Av. Cihat TORTUM’un sunumuyla “Yeni Çıkacak Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliğindeki Maddeler” konulu Canlı Konferans gerçekleştirilecektir.

 

Canlı Konferans sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya en hızlı doğru yanıt veren 1 AHEF AKADEMİ üyesine AHEF tarafından AHEKON-2018 KONGRESİ’ne katılma hakkı, Kayıt + 3 Gece Titanic Lara Otel’de Konaklama + Transfer’den oluşan AHEKON-2018 bursu verilecektir.

 

www.ahefakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

 

Canlı Konferans; Bilimsel Bilişim Stüdyolarında, yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

Konu: Yeni Çıkacak Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliğindeki Maddeler

Moderatör: Dr. M. Ümit IŞILDAK, AHEF Yönetim Kurulu Üyesi

Konuşmacı: Av. Cihat TORTUM, AHEF Hukuk Müşaviri

Tarih-Saat: 26 Eylül 2018 Çarşamba, 12.15-13.15

Yer: www.ahefakademi.org

 

PAYLAŞ: